Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/roiconsulting.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4676
FN’s 17 verdensmål – nyt liv til strategien! | ROI Consulting
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/roiconsulting.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841
+45 5121 0707 tl@roiconsulting.dk

FN’s 17 verdensmål – nyt liv til strategien!

Overvejer din virksomhed at implementere FN’s verdensmål, men syntes at opgaven er svær at afgrænse? Så kan vi berolige dig/virksomheden med, at langt de fleste SMV’er har det på samme vis.

ROI Consulting A/S tager hånd om processen, og efter nærmere aftale, helt eller delvist driver projektet i mål.

Vores speciale er at identificere de for virksomheden vigtigste og mest effektfulde mål, der giver størst effekt/mening at implementere.

Vores fokus er med andre ord, ikke blot at sætte en stor “spændetrøje” ned over virksomheden for at det skal se godt ud udefra. Men reelt finde netop de mål/områder, der kan give effekt herunder udvikle de forretningsmæssige fordele, ved at arbejde strategisk med FN’s verdensmål.

I tæt samarbejde med direktion/ledelse/bestyrelse udvikles en handlingsplan for implementering af FNs Verdensmål i jeres virksomhed. Planen indholder konkrete forslag til organisering samt værdikæde optimering til implementering af verdensmålene i praksis, med tanke på bl.a. adfærdsændring og ejerskab i organisationen, for at skabe vedvarende effekt.

I processen får direktion/ledelse/bestyrelse en grundlæggende viden om FN’s verdensmål baseret på konkrete analyser og afledte dialoger, der munder ud i konkrete vurderinger herundre prioritering/retning mod udvalgte mål og delmål.

Kontakt Thomas Ludvigsen på 5121 0707 for videre dialog!