+45 5121 0707 tl@roiconsult.dk

Vores historie

En dedikeret personkreds har gennem mange år samarbejdet om at kombinere performance management med dokumenteret værditilvækst – også kaldet Return On Investment, forkortet ROI.

Denne innovative arbejdsproces fødte primo 2006 selskabet ROI Consulting A/S. Grundfilosofien kan læses direkte ud af selskabets navn – at skabe effekt og dermed dokumenteret Return On Investment for vores kunder. Med udgangen af 2023 valgte ledelse reelt at nedlægge selskabet for blot i en ny ramme af ROI Consult ApS, at føre selskabet videre med samme “grund DNA” som dengang det blev stiftet.

Konsulent jobbet er et tillidserhverv, det er således i høj grad den enkelte persons kompetencer og sammensætningen af et kompetent team, som sikrer dig kvalitet og ikke mindst Return On Investment i samarbejdet med ROI Consult ApS.

Vi kan i dag dokumentere, at netop kombinationen mellem pratisk erfaring og korrekt valg af teoretsik metode til løsning af en given opgave, giver den optimale ROI for vores kunder.

Med to undervisere på Executive MBA niveau, har vi løbende tilgang til den seneste forskning og trendenser, herunder input til innovativt at udvikle nye måder at forbedre vores kunders EBIT og afledt ROI.